Cemcolori

De hoogwaardige, naadloze en waterdichte betonlook afwerking voor wanden, vloeren en diverse meubels.
 
 
 

Wat is het product?

 

Cemcolori is een hoogwaardige, naadloze en waterdichte betonlook afwerking voor wanden, vloeren en diverse meubels. Cemcolori is een product op basis van cement en een speciaal ontwikkelde hars. Hierdoor is het product sterk, flexibel en zeer onderhoudsvriendelijk.

 
Badkamer met badkuip
 
 
 

Wat kan ik ermee?

 

Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. Een moderne betonlook uitstraling met grenzeloze design- mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw badkamer, woonkamer, keuken, toilet of bijvoorbeeld bedrijfsruimte.

Door de unieke samenstelling is Cemcolori een ideaal product voor elke ruimte in uw huis! Hierdoor zijn de Cemcolori producten geschikt voor wanden, vloeren, meubels, aanrechtbladen en trappen.

 
Badkamer met badkuip
 
 
 

Wat Cemcolori zo uniek maakt...

 

Het product is van nature 100% waterdicht. Dit in tegenstelling tot andere producten op de markt. De laklaag die bij Cemcolori wordt aangebracht dient enkel ter bescherming tegen vuil aanslag, hetgeen Cemcolori zeer onderhouds- vriendelijk maakt. Deze eigenschappen maken Cemcolori tot hét alternatief voor tegels in natte ruimtes. Het is bovendien mogelijk Cemcolori over de tegels heen te plaatsen, hierdoor wordt sloop- en breekwerk overbodig.

23 standaard kleuren, en nog meer...

Bekijk mijn certificaat

 
Badkamer met badkuip
Robert Weijers © 2015