Diensten door Robert Weijers

Wij willen alleen het beste voor onze klanten
 
 
 

Vloeren

 

U wilt een nieuwe vloer. U twijfelt of u een tegelvloer wilt of natuursteen? Ik kan u hier in uitstekend voorlichten en kom graag bij u langs om de verschillende opties met u te bespreken.

Ik adviseer u graag en help u bij vragen zoals waar u vloerverwarming wilt hebben of welk sloopwerk er moet gebeuren. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden.

 
Badkamer met badkuip
 
 
 

Badkamers en Toilet

 

Uw oude badkamer en/of toilet is hoognodig aan vervanging toe. Ik help u graag bij uw keuze om uw droombadkamer te verwezenlijken.

Met mijn jarenlange ervaring kan ik u uitstekend adviseren over de nieuwste trends, badkamer-indelingen en de verschillende soorten tegels en afwerkingen.
Ik kom graag bij u langs om u te adviseren en de mogelijkheden te bespreken.

Neem hieronder een kijkje bij de verschillende diensten die ik lever voor het realiseren van uw droombadkamer.

 
Badkamer met badkuip
 
 

Onze Diensten

 

Robert Weijers Tegelwerken levert verschillende diensten. Zo kan ik een project in zijn geheel voor u aannemen. Ik werk met de allerbeste loodgieters, elektriciens samen die jarenlange ervaring hebben en een uitstekende kwaliteit afleveren. Ik stuur de verschillende werkzaamheden aan en neem voor u al het werk uit handen.

 
 
Loodgieterswerk

In uw badkamer is goed aangelegd loodgieterswerk essentieel. U wilt zich zonder lekkages of verstoppingen heerlijk kunnen douchen.

U wilt immers een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Ik heb jarenlange ervaring met dit soort loodgieterswerk. U hoeft alleen maar aan te geven waar u uw wastafel, badkuip, douche of toilet wilt en ik zorg voor de installatie en dat alles mooi, strak en vakkundig is afgewerkt.


Lees verder
 
Sloopwerk

Wanneer u uw badkamer, toilet, badkamertegels of oud stucwerk wilt vernieuwen, moet er gesloopt worden. Ik heb jarenlange ervaring in ‘slopen met beleid’. Dit is een vakkundige demontage van het aangesloten toilet, badkuip op wastafel en dergelijke.

Alles dient van tevoren nauwkeurig bekeken worden om het daarna voorzichtig te demonteren. Het is van het grootste belang dat dit zorgvuldig gebeurt, zodat op een ‘schoon canvas’ opnieuw begonnen kan worden. Alleen met deze zorgvuldige voorbereiding kan ik u die kwaliteit leveren die u als klant van Robert Weijers Tegelwerken mag verwachten.


Lees verder
 
Elektra

Mooie en goede verlichting in uw badkamer zorgt ervoor dat uw badkamer een luxe en stijlvolle uitstraling krijgt. Door de sfeervolle verlichting voelt u zich in uw badkamer extra comfortabel.

Techniek is mijn vak en ik zorg voor het beste resultaat. Ik sluit alle schakelaars, lampen en stopcontacten voor u aan, zodat alles in één keer is geregeld. U hoeft alleen het licht aan te doen.


Lees verder
 
Tegelwerk

U wilt nieuw tegelwerk in uw badkamer of toilet. Voordat ik begin aan uw nieuwe badkamer of toilet, haal ik alles met grote zorgvuldigheid alles netjes weg. Ik heb jarenlange ervaring op dit gebied.

Weet u nog niet welke tegels u wilt? Ik kom graag bij u langs voor advies en informatie en bespreek met u uw wensen op het gebied van tegelwerk, maar ook van vloerverwarming en elektriciteit. Er is van alles mogelijk op het gebied van tegelwerk. Ik help u hier graag bij.


Lees verder
 
Stukadoorswerkzaamheden

Ook voor stucwerk kunt u bij mij terecht. Met mijn jarenlange ervaring in stuken, kan ik u goed voorlichten over de beste methoden en trends.

Tegenwoordig is het de trend om de badkamer helemaal te stuken. Dit heeft grote voordelen doordat het stuken van de badkamer ervoor zorgt dat er geen tegels en dus ook geen voegen meer zijn. Want voegen kunnen gaan schimmelen, terwijl stucwerk dit niet doet. Daarnaast is stucwerk in de badkamer ook vele malen makkelijker in onderhoud. Een groot glad oppervlak wat u makkelijk kunt schoonhouden.

Geïnteresseerd? In een gesprek bespreek ik graag met u de mogelijkheden. Ik kan u dan een passend advies geven.


Lees verder
 
Vloerverwarming

Er is niets zo comfortabel als vloerverwarming in badkamer of elders in uw huis. Het aanleggen van vloerverwarming betekent dat de vloer opengemaakt moet worden. Eenmaal open is het zeer gemakkelijk om de vloerverwarming te installeren. Zowel het openmaken van de vloer als het installeren van de vloerverwarming kan ik u als één dienst leveren.


Lees verder
Robert Weijers © 2015